INEKE MERAYA BUITENHUIS

 

Jaartraining Holistisch Healer - volg de weg van je hart

Deze jaartraining van 10 dagen is voor iedereen met belangstelling voor healing, massage, gezondheid en persoonlijke ontwikkeling, spiritualiteit en energie. 

Ook voor healers, masseurs enz. is deze training een welkome aanvulling en een manier om in contact te komen met jezelf, en vanuit jouw hart leren werken.

Het is een praktijk gerichte training, waar de onderwerpen per dag vast staan, maar er ook volop ruimte is voor persoonlijke processen en aanvullingen. 


- 5 januari

thema 1: Energie en afstemming. 

Onderwerpen; Wat is energie ? Wat is de juiste afstemming? Hoe raak je aan ? Hoe benader ik mijzelf en de ander ? Waar ben ik in mijn lichaam ? Ademen, in en uit. Visualiseren van licht en energie. Grenzen voelen en aangeven. Met praktische uitleg van het fysieke en energetische systeem en de samenhang tussen deze beide. 

-19 januari

thema 2: Werken met de vortex en installatie van je healingteam.

Op deze dag gaan we leren werken met een energetische vortex, ter bescherming en healing. Deze vortex kun je om jezelf heen zetten, maar ook om ruimtes heen en we leren energie te downloaden. ook gaan we een persoonlijk healingteam samenstellen, die jou kan assisteren als je dit wilt.

- 2 februari

thema 3: De aura healen. 

De aura is een energieveld dat om iedereen heen zit in verschillende lagen. In dit veld kunnen blokkades zitten opgeslagen en het veld kan meer of onder goed doorstromen. We gaan een aurahealing leren op en rondom het lichaam (gekleed).

- 16 februari

thema 4: Werken met stemvorken.

Het werken met stemvorken met helende trillingen geeft een meerwaarde aan elke behandeling - sessie die je geeft. We gaan met de basis beginnen en werken door resonantie via het gehoor en we gaan helende trillingen aanbieden aan-in  de aura en via de chakra's.

- 2 maart

thema 5; Chakrahealing.

We gaan een chakrahealing leren geven op het lichaam en via de zones op de voeten. Dit werkt zeer ontspannend en de combinatie is bijzonder stress verlagend, waardoor je volledig tot rust komt. 

- 6 april 

thema 6: Ontspannende voetmassage en stemvorkbehandeling via de voeten. Op deze dag gaan we leren wat ontspanning en aarden via de voeten inhoudt en we voegen weer stemvorken toe. De doorstroming zal verbeteren en je kunt nog dieper wegzakken  in ontspanning. Er wordt ook stress en blokkades losgelaten.

- 20 april

thema 7: Frequentiehealing  via de zonnevlecht

Dit is een heel oude techniek om de juiste helende trilling specifiek voor jouw ontvanger te downloaden en aan te bieden aan het lichaam. Jij leert 'er buiten te blijven' en leeg te worden, wat een grote concentratie vergt. We laten het aan het universum en de bron over welke trilling er door jouw handen heen gaat stromen en je werkt vanuit je hart en in overgave, vanuit liefde. 

- 4 mei

thema 8: Blessing geven via de kruin.

Op deze dag gaan we elkaar behandelingen geven via het hoofd. Je kunt deze behandeling voor of na een sessie geven, maar ook los. Het is heel fijn om deze behandelingen te geven en te ontvangen. Je zakt meteen vanuit je hoofd in je lijf. Dat geeft rust. We werken hier met een bijzonder hoge frequentie. Je krijgt hier een inwijding voor en een activatie. Verder is er tijd voor vragen over de voorgaande lessen en eventueel om iets naar keuze te oefenen.

- 18 mei

thema 9: Een intake afnemen en praktische tips.

We gaan een intake afnemen bij elkaar en een kort behandelplan opstellen en de eerste sessie ook uitvoeren. Ik geef je tips en voorbeelden en jij krijgt veel inzicht in hoe je dit kunt doen en uit kunt voeren .

-1 juni

thema 10: Praktijkdag holistische healing en integratie van alle werkvormen. 

We gaan nu een complete behandeling samenstellen van  verschillende soorten healingen die we aangeleerd en geoefend hebben de afgelopen tijd. 

Vandaag gaan we een complete behandeling uitvoeren en laten zien. Ik noem het geen examen, want dat kan stress en veel psychische druk geven. Maar ik wil wel graag zien hoe jij een behandeling uitvoert.

Aan het eind van de middag deel ik de certficaten van deelname uit en is er een  deelronde over je ervaringen. 


Deze bijzondere training is voor iedereen met oprechte belangstelling toegankelijk, maar ik wil wel graag jouw motivatie horen om mee te doen. Ik leer je hier wat ik zelf heb geleerd in meer dan 10 jaar opleiding, gecombineerd met mijn persoonlijk ervaringen en specifieke manier van oordeelloos werken vanuit het hart.

De training van 10 dagen kost 1000 euro. Je kunt de dagen per keer overmaken, 100 euro per dag of in 1 keer, dan krijg je 100 euro korting en betaal je 900 euro, incl.btw.

Inclusief lunch en certificaat.

Doe je mee met deze reis ? Je bent welkom !

-