INEKE MERAYA BUITENHUIS

Centrum voor rust en balans

Divine body awakening

Voor vrouwen geef ik trajecten of losse massages om je weer te herinneren wie je werkelijk bent onder alle aangepast lagen. 

Vaak dragen we een pantser om ons staande te houden in een te harde wereld. Dit heeft al heel lang geduurd en vraagt om bewustwording en verandering.

We mogen ons weer herinneren wat we zijn : stromende, levende aanwezigheid en energie. Graag ga ik met jou de zachtheid in om (weer) te voelen en te ervaren en waar dit over gaat. 

Eerst gaan we een gesprek voeren en vaak komt daar een thema uit. We kunnen dan een sjamanistische opstelling doen als dat passend is. Dat is niet altijd zo. Daarna volgt een drum en zang (sound)healing en dan de massage. 

Tijdens de helende en intuïtieve massage geef ik je zachte strelingen en liefdevolle aandacht. Daarvoor gaan we naar binnen toe, in aandacht en liefde. We werken met de adem en het lijf en met aandacht voor je bekken en je hart en de verbinding tussen deze beide krachtbronnen.

Dit is een zeer diepgaand en vaak emotioneel proces. Vaak voel je je ineens thuiskomen en landen in je lichaam, soms voor de eerste keer. Je bent veilig in mijn armen en handen.

We zijn sisters.

Een sessie duurt 2 - 2,5 uur en kost 150 euro, incl.btw, thee en koffie.